• verslag van Martijn van den Berg

  Woensdag 18 oktober was het dan zover, de Ajax Kids Tour. In de ochtend kwamen 120 Ajaciedjes naar ons prachtige sportcomplex van Robur. In de middag was het de beurt aan onze eigen leden van Robur van de Worldcup en JO9. Ook hier 120 kids die stonden te trappelen om het veld op te gaan.

  Na de inschrijving gingen de voetballertjes een warming up doen met Lucky de mascotte. Onder begeleiding van professionele trainers werden er voetbalspelletjes gedaan. Wat een plezier en energie bij alle kids. De spelersbus van Ajax was ook aanwezig en die trok veel bekijks. Hoe gaaf is het te zien waar Bergwijn, Berghuis en Taylor normaal gesproken zitten? Tot slot ging iedereen met een dik verdiend diploma naar huis. Alle kids hebben enorm genoten.

  Iedereen bedankt voor jullie aanwezigheid en support. Speciale dank aan Ajax die een mooie, zonnige, dag hebben bezorgd en alles super strak hadden geregeld. Tot slot een compliment aan alle vrijwilligers die zich de hele dag hebben ingezet, top!

  Klik voor een verslag op de site van de Ajax Kids Club op: Dikke pret tijdens Ajax Kids Tour bij Robur et Velocitas (ajaxlife.nl) en bekijk alle foto's van de ochtend- en middagsessie en van Britt Schreuder.

 • Foto's van de ochtendsessie

  Foto's van de middagsessie

  Foto's van Britt Schreuder