• Autotaalglas Apeldoorn nieuwe shirtsponsor van de Robur JO14/JO15 -jeugdafdeling!

  Met trots maken wij bekend dat Autotaalglas de nieuwe jeugdsponsor van onze Robur JO14/JO15-afdeling zal zijn. De komende 4 jaar staat het logo van Autotaalglas op de voorzijde van de shirts van deze afdeling. Autotaalglas is sinds enkele jaren gevestigd in een gloednieuwe vestiging aan de Anklaarseweg 332 en is daarmee buurman van Robur.

  Wij kennen Autotaalglas franchisenemer Ronald Vink al enkele jaren als gewaardeerd lid van de Robur Business Club. De afgelopen jaren sponsorde hij de JO19-afdeling. Vanaf dit seizoen sponsort hij de JO14/JO15-jeugdafdeling waarin ook zijn zoon actief is.

  Onderdeel van de overeenkomst is dat Autotaalglas op werkdagen gebruik mag maken van Robur parkeerplaatsen. Als shirtsponsor sponsort en versterkt Autotaalglas onze Robur jeugdafdeling.

  Wij zijn trots dat Autotaalglas Apeldoorn de sponsoring van onze jeugdafdeling met 4 jaar verlengt.  Wij kijken uit naar de voortzetting van de prettige samenwerking in de komende jaren!

  Norbert Borgers

  Sponsorcommissie Robur et Velocitas 1882

  Over Autotaalglas Apeldoorn
  Een sterretje in je voorruit, een zijruit die verbrijzeld is? Voor deskundige ruitreparatie en

  ruitvervanging ben je bij Autotaalglas aan het juiste adres. Om het ongemak van ruitschade zo prettig mogelijk te maken bieden wij verschillende services aan, zoals een gratis vervangende MINI en
  service op locatie.

  Het dienstenpakket van Autotaalglas omvat:
  - Sterreparatie voorruit
  - Autoruit Vervangen
  - Rijhulp-systemen kalibreren
  - Ruitenwissers vervangen
  - Ozonreiniging en ozonbehandeling
  - Koplampen polijsten
  - Anti-diefstalbeveiliging kentekenplaat.

  Voor meer informatie www.autotaalglas.nl