• Voorstelling voor de trainers ’Dat schiet lekker op zo!’ is verplaats naar november. Exacte datum volgt.

  Wat is het? Een voorstelling vol met herkenbare situaties voor iedereen die kinderen begeleidt.

  Waar gaat het over? Kinderen kunnen een hele uitdaging zijn. Soms zit je met je handen in het haar! Veel trainers en leiders herkennen dat. En wat doe je dan?

  Wat is het verhaal? Een trainer of leider probeert een andere aanpak. Bij zijn team. En bij zijn zoon die hij ook coacht. Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo makkelijk te zijn….

  Wat zijn de reacties? ‘Heel grappig!’. ‘Zo herkenbaar!’.

  Wat kost het? De toegang is gratis!

  Wanneer is het? Donderdag 16 september 2021. Van 19.30 tot uiterlijk 21.30 uur. (Inloop 19.00 uur.)

  Waar is het? Wijkcentrum De Hoge Weye. Dorpsstraat 34, Beekbergen. Waar kan ik mij aanmelden? Bij de contactpersoon bij je club. Dit mag je niet missen

   

  Kinderen kunnen een hele uitdaging zijn. Soms zit je met je handen in het haar! Veel trainers en leiders herkennen dat. En wat doe je dan? Daarover gaat de humoristische voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’, die op donderdagavond 16 september 2021 te zien is. Meld je nu aan, want dit mag je niet missen!

  In de voorstelling zien we een leider die een andere aanpak probeert bij zijn team, en bij zijn zoon die hij ook coacht. Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo makkelijk te zijn…

  Een voorstelling vol met herkenbare situaties voor iedereen die kinderen begeleidt. Ook leuk en interessant voor onze bestuurs- en communicatieleden.

  Gebaseerd op de theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’, die in het verleden ook in onze regio te zien was. De reacties zijn zeer enthousiast!

  De uitvoering op 16 september aanstaande is voor de trainers van drie voetbalclubs, waaronder onze vereniging. Bij Robur worden de trainers van JO13 t/m JO19 uitgenodigd.

  Het vindt plaats in De Hoge Weye, Dorpsstraat 34 in Beekbergen. Het programma duurt van 19.30 tot uiterlijk 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur).

  De toegang is gratis. We houden vast aan de geldende maatregelen: 1,5 meter, maximaal aantal bezoekers, registratie deelnemers, doe zelf de gezondheidscheck en kom niet als je klachten hebt. 

  Ook moet je je van tevoren aanmelden, zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Dat kun je doen bij info@roburetvelocitas.nl

  Bekijk vast de trailer: https://vimeo.com/287251732