• Opmerkingen bij uw aanmelding

  Vul onderstaand formulier in om aan te melden. 

  Email adres en Mobielnummer van lid zelf niet van ouder invullen als dit bekend is!!

  Onder overige vragen / contactinformatie ouder/verzorger kunt contact gegevens aanvullen met bv email en mobiel nummer andere ouders/verzorgers. Graag van beide ouders/verzorgers invullen indien van toepassing. Ook uw akkoord voor de contributie is belangrijk om de inschrijving te kunnen voltooien. 

  Bij aanmelden en invullen van het lidmaatschap formulier verklaard U zich akkoord met de Robur et Velocitas opgestelde Privacy Policy en Huisregels. Zie hiervoor de Privacy links hieronder.

  Conform onze privacy Policy heeeft U altijd het recht om te verzoeken U gegevens te wijzigen dan wel te wissen. Mail dan Uw vragen of verzoek naar privacy@roburetvelocitas.nl.

   

  LET OP:

  Onderstaand formulier, de aanmelding, is pas van toepassing als er contact is geweest met de coordinator van de afdeling en de speler is geplaatst, met goedkeuring, in een team.

  Zonder plaatsing kan dit formulier dus niet afgehandeld worden en is er geen definitief lidmaatschap van Robur et velocitas.

   

 • Aanmelden bij Robur et Velocitas

  Lidmaatschap

  Het belangrijkste deel van je aanmelding bij Robur et Velocitas is de sport en activiteit die je wilt gaan beoefenen. Binnen Robur et Velocitas kunnen verschillende sporten of activiteiten worden beoefend. Kies hieronder de gewenste activiteiten.

  Voormalige of huidige vereniging

  Ben je al eerder lid geweest of ben je nog lid van een vereniging die aangesloten is bij de KNVB?
  Vul dan indien bekend onderstaande gegevens in.

  Je gegevens

  Adres

  Contact

  Bankgegevens

  De vereniging zal periodiek een contributiebedrag in rekening brengen. Voor het innen van de contributie hebben we een IBAN-nummer nodig.

  Overige vragen

  Opmerkingen

  Heb je voorkeuren voor de spelvorm, het team waar je graag in zou willen spelen of iets anders dat je aan de ledenadministrateur van Robur et Velocitas wilt meegeven? Geef dat dan hieronder aan.

  1000

  Privacyverklaringen

  Lees de onderstaande privacyverklaringen van Robur et Velocitas en de KNVB goed door voordat je je aanmeldt. In deze verklaringen staat hoe Robur et Velocitas en de KNVB omgaan met persoonsgegevens.