• Opmerkingen bij uw aanmelding

  Vul onderstaand formulier in om U aan te melden. Voor nieuwe Worldcupleden kies 'Vereniging' bij Lidmaatschap

  Email adres en Mobielnummer van lid zelf niet van ouder!! Onder opmerkingen kunt andere contact gegevens aanvullen.

  Bij aanmelden en invullen van het lidmaatschap formulier verklaard U zich akkoord met de Robur et Velocitas opgestelde Privacy Policy en Huisregels. Zie hiervoor de Privacy links hieronder.

  Conform onze privacy Policy heeeft U altijd het recht om te verzoeken U gegevens te wijzigen dan wel te wissen. Mail dan Uw vragen of verzoek naar privacy@roburetvelocitas.nl .

 • Aanmelden bij Robur et Velocitas

  Lidmaatschap

  Het belangrijkste deel van je aanmelding bij Robur et Velocitas is de sport en activiteit die je wilt gaan beoefenen. Binnen Robur et Velocitas kunnen verschillende sporten of activiteiten worden beoefend. Kies hieronder de gewenste activiteiten.

  Extra clubactiviteiten

  Robur et Velocitas heeft ook de volgende clubactiviteiten:

  Voormalig of huidige vereniging

  Ben je al eerder lid geweest of ben je nog lid van een vereniging die aangesloten is bij de KNVB?
  Vul dan indien bekend onderstaande gegevens in.

  Je gegevens

  Adres

  Contact

  Bankgegevens

  De vereniging zal periodiek een contributiebedrag in rekening brengen. Voor het innen van de contributie hebben we een IBAN nummer nodig.

  Opmerkingen

  Heb je voorkeuren voor de spelvorm, het team waar je graag in zou willen spelen of iets anders dat je aan de ledenadministrateur van Robur et Velocitas wilt meegeven? Geef dat dan hieronder aan.

  1000

  Privacyverklaringen

  Lees de onderstaande privacyverklaringen van Robur et Velocitas en de KNVB goed door voordat je je aanmeldt. In deze verklaringen staat hoe Robur et Velocitas en de KNVB omgaan met persoonsgegevens.