• Koop een Robur handdoek bij de COOP en steun onze club.

  Onlangs werden wij benaderd door één van de filiaalleiders van onze jeugdsponsor COOP.  Van een eerdere actieperiode waren nog de nodige spiksplinternieuwe Robur handdoeken over bij het COOP filiaal aan het Mercatorplein. Ze wilden daarmee graag een actie opzetten ten bate van onze vereniging. Immers COOP wil graag betrokken zijn in de omgeving en weet dat verenigingen het moeilijk hebben om de financiën op orde te houden in de Corona-tijd door gedaalde kantine inkomsten.

  De filiaalleider vroeg zich af of het een goed idee was om deze handdoeken te verkopen ter ondersteuning van onze vereniging in de COVID situatie?  Uiteraard vinden wij dat een erg mooi gebaar van jeugdsponsor COOP en ondersteunen dit van harte.

  Vanaf 31 mei tot en met 27 juni van dit jaar zullen daarom Rood Witte Robur handdoeken te koop zijn bij de COOP filiaal aan het Mercatorplein.

  De handdoeken kosten € 7,50 en voor 2 stuks betaal je € 12,50.

  De baten komen volledig ten goede aan onze vereniging Robur et Velocitas. Voor deze actie geldt uiteraard OP = OP.

  Wil je zo’n mooie Robur handdoek hebben, doe dan je boodschappen bij COOP Mercatorplein. Zorg dat je er op tijd bij bent want ze vliegen waarschijnlijk de deur uit.

  Hartelijk dank aan jeugdsponsor COOP voor dit sympathieke gebaar!