• Op vrijdag 5 maart was het dan zo ver. Het eerste trainingsmoment voor de Robur Leeuwinnen. In totaal hadden zich veertien fanatieke meiden verzameld op het hoofdveld om mee te doen aan de training. Met leeftijden van zeven tot veertien jaar waren de meeste jeugdlichtingen vertegenwoordigd.

    Een goed uur lang hebben de leeuwinnen fanatiek getraind om, uiteraard, af te sluiten met twee eindpartijen. Er werd op beide veldjes erg goed gevoetbald met hier en daar hele mooie doelpunten. We kunnen nu al zeggen dat we bij Robur erg goede voetbalsters hebben rondlopen. Misschien wel de nieuwe Miedema of Lieke Martens??? Wie zal het zeggen… De sfeer was in elk geval erg goed en we hebben afgesloten met wat fruit van de firma Bonenberg.

    Na een fantastische start van de Robur Leeuwinnen kijken we nu al uit naar het volgende trainingsmoment van 19 maart. Ook deze zal weer beginnen om 17.30. Wij hopen nu, dat na deze eerste training, het meidenvoetbal echt begint te leven binnen Robur en dat wij op de 19e maart nog meer meiden kunnen ontvangen. Dus als jij een meisje bent en het lijkt je erg leuk om te voetballen, kom dan vooral langs en neem zusjes, vriendinnen, klasgenootjes mee.

    Tot dan, vrijdag 19 maart, 17.30 uur!