• Ellenbroek Automaten U-12 tournament 2018

   

   

   

  Wat een F A N T A S T I S C H evenement vandaag bij Robur et Velocitas 1882.
  Het U12 Ellenbroek Automaten Tournament...
  Dit tournament is gewonnen door FC Midtjylland 1999 na een zinderende finale tegen Vitesse. 
  Andere teams die meededen kwamen van NEC/ FC OSS, FC Groningen, Prestige Football Academy, KV Mechelen, FC Emmen, Federatieteam Apeldoorn en Robur et Velocitas.

  Iedereen bedankt voor alle medewerking❗️

  Voor de prijsuitreiking: klik hier.

   

   

  Dit toernooi wordt mogelijk gemaakt door toernooisponsor en naamgever Ellenbroek Automaten en de businessclub van Robur et Velocitas.

   

  Op 24 oktober, in de herfstvakantie, wordt op het complex van Robur et Velocitas een groots internationaal jeugdtoernooi georganiseerd voor teams onder 12 jaar. Deze teams spelen in achttallen.

  De organisatie is in handen Robur et Velocitas en samen met Prestige Football Academy, een organisatie die zich met name in het oosten van ons land richt op het zelf opleiden van talentvolle voetballers. Verder organiseren ze clinics, ondersteunen ze amateurclubs en hebben ze inmiddels ruime ervaring op gedaan met het organiseren van internationale toernooien.

   

  Het toernooi wordt mogelijk gemaakt door Ellenbroek Automaten en de Business Club van Robur et Velocitas. Geert Jan Ellenbroek voetbalde zelf jaren bij Robur en is al enkele jaren lid van de Business Club. Ellenbroek Automaten verkoopt, verhuurt en exploiteert al tien jaar koffie-, frisdrank- en snoepautomaten.  Met het mede sponsoren van dit toernooi toont de Business Club van Robur et Velocitas wederom de grote waarde voor de voetbalvereniging.

   

  Het toernooi zal gespeeld worden in de herfstvakantie. En uiteraard worden de wedstrijden gespeeld op onze fraaie accommodatie, wat volgens PFA uitermate geschikt is voor dit aansprekende toernooi.  De leeftijdscategorie waarin gespeeld wordt is de JO12, spelers tot en met 12 jaar. Het mooie van deze leeftijdscategorie is, dat er gespeeld wordt in achttallen op halve velden zodat de spelertjes veel meer aan de bal zijn en je zelfs op deze leeftijd de talentjes er al uit kan halen.

   

  Er is hard gewerkt aan een aansprekend deelnemersveld. De internationale deelnemers zijn het Belgische KV Mechelen en de Deense kampioen FC Midjylland, beiden met twee teams.

  Vanuit Nederland kunnen we teams verwachten van de betaald voetbalorganisaties FC Groningen, NEC, Vitesse en Emmen. PFA zal zelf ook met twee teams deelnemen en uiteraard zal Robur et Velocitas ook acte de presence geven. Daarnaast zal ook een Apeldoorns Selectieteam mee doen om het een echt Apeldoornse activiteit te laten worden. Dit team wordt samengesteld en begeleid door de Apeldoornse Voetbalfederatie.

   

  Robur et Velocitas wil proberen van dit toernooi een mooie traditie te maken en het jaarlijks terug te laten keren. De Apeldoornse voetbalfans worden namelijk niet echt verwend met voetbal van het hoogste niveau. Wat is dan mooier om internationaal toptalent naar Robur et Velocitas te halen waarbij we ook nog eens zelf mee kunnen doen?

   

  De toegang op de dag zelf kost € 4 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen tot en met 16 jaar. Op zaterdag 20 oktober is het mogelijk om in het clubhuis in de voorverkoop al kaarten te kopen, deze kosten dan € 1.

   

  We zijn zeer verheugd en trots dat Ellenbroek Automaten en de Business Club van Robur et Velocitas zich willen koppelen aan dit aansprekende toernooi en aan onze vereniging Robur et Velocitas die zeer gewaardeerd wordt voor de goede organisatie, de normen en waarden en de aandacht dat we hebben voor het opleiden van de jeugd, zowel de toppers als ook de enthousiaste, minder getalenteerde spelertjes.

   

  24 oktober

  Ellenbroek Automaten U12 Tournament