• Feestelijke opening ingebruikname zonnepanelen 11 mei.

   

   

   

  Zaterdag 11 mei willen we bij Robur et Velocitas onder aanwezigheid van wethouder Wim Willems feestelijk de zonnepanelen-installatie in gebruik nemen. Je bent hiervoor van harte uitgenodigd

   

  Zoals je misschien weet zijn we bij Robur et Velocitas de laatste jaren heel bewust gaan kijken naar ons energieverbruik. Er is een energiescan uitgevoerd op onze accommodatie en daarin is een groot aantal aanbevelingen beschreven. Als Robur et Velocitas willen we actief meedoen met de energietransitie en zodoende de CO2 uitstoot terugdringen, wat ook nog een behoorlijke kosten reductie met zich meebrengt. We kijken waar we energie verliezen en hoe we dat met isolerende maatregelen kunnen verminderen.

  Waar zijn we mee bezig?

  • Het dak van het clubhuis wordt begin mei geïsoleerd.
  • We gaan veel bewuster om met het gebruik van onze koelkasten.

  En verder staat op de planning

  • Vervangen van glas in het clubhuis aan de veldzijde door dubbelglas
  • De veldverlichting gaat vervangen worden door LED-verlichting
  • Onze warmwatervoorziening wordt anders geconfigureerd: resulaat bezuiniging van ruim 25%
  • Op termijn gaan we ook "van het gas af"

   

  En zoals gezegd worden op het dak van ons clubhuis en tribune zonnepanelen geplaatst. Dit is een project geïnitieerd door de coöperatie Zon op K&N. Momenteel wordt er hard gewerkt om ons dak te isoleren en vervolgens worden de 228 zonnepanelen geplaatst. De eigenaren zijn Robur-leden en bewoners van de wijk Kerschoten. Robur doet met 38 panelen mee aan dit project.

  De feestelijke opening van dit mooie project vindt plaat op zaterdagochtend 11 mei op het terrein van Robur et Velocitas. Deze opening valt samen met een andere mooie activiteit, namelijk de strijd om de Casa Bonita bokaal. Dit wordt jaarlijks samen met Casa Bonita georganiseerd. Alle spelers van Robur in de leeftijdscategorie van 5, 6 en 7 jaar spelen dan hun wedstrijdjes op de grasvelden van Casa Bonita onder toeziend oog van de bewoners. Een feestelijke en vrolijke activiteit die dit jaar voor de vijfde keer wordt georganiseerd.

   

  De besturen van Zon op K&N en Robur et Velocitas willen je van harte uitnodigen om bij de feestelijke in gebruikname van het zonnepanelen-installatie aanwezig te zijn. Dit zal gebeuren op zaterdag 11 mei.

  Het programma ziet er als volgt uit:

  08:45 ontvangst bij Robur aan de Anklaarseweg 330

  09:00 feestelijke opening door wethouder Nathan Stukker

  09:20 vertrek spelers naar Casa Bonita

  09:30 napraten bij Robur

   

  Wij hopen op je aanwezigheid

   N.B. Tijdens de opening van de zonnepanelen installatie zullen door de gemeente Apeldoorn film- en foto-opnamen worden gemaakt.

  Peter Munsters, voorzitter coöperatie Zon op K&N

  René Bloemhard, voorzitter Robur et Velocitas