• Go Ahead Eagles komt naar Robur et Velocitas

  In de meivakantie komt Go Ahead Eagles naar Robur et Velocitas voor een 3-daags Go Ahead Eagles Soccer Camp op maandag 29 en dinsdag 30 april & 1 mei 2024 dagelijks van 09.00 tot 15.00 uur. Wil jouw kind zich uitleven tijdens deze actieve voetbaldagen? Dan is dit de perfecte gelegenheid! Het Go Ahead Eagles Soccer Camp is gericht op het plezier hebben en nieuwe vrienden maken tijdens de schoolvakantie, terwijl ze tegelijkertijd hun voetbalvaardigheden ontwikkelen. Je kan je hier aanmelden.

  Over het Go Ahead Eagles Soccer Camp

  Een team van enthousiaste en ervaren trainers zorgt ervoor dat je kind(eren) op een veilige en verantwoorde manier kan leren en groeien als voetballer. Bovendien bieden we een gevarieerd programma met zowel trainingen, spelletjes en andere leuke activiteiten. Voor elk kind wordt het een onvergetelijk Soccer Camp!

  Het Go Ahead Eagles Soccer Camp is geschikt voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar en iedereen kan meedoen. De trainers zorgen ervoor dat iedereen in een leuke groep zit en nieuwe voetbal skills leren. Ook rondom het veldprogramma zijn er gezellige activiteiten en unieke Go Ahead Eagles (voetbal)belevingen.

  Wat kunnen deelnemers aan het Go Ahead Eagles Soccer Camp verwachten?

  • Een gaaf Go Ahead Eagles Soccer Camps tenue
  • Meet & Greet met 2 eerste elftal spelers
  • Leuke Go Ahead Eagles belevingselementen in het programma
  • Dagelijkse lunch, tussendoortjes en drinken
  • Professionele en enthousiaste begeleiding
  • 3 leuke voetbaldagen om nooit te vergeten!

  Deelname aan het 3-daagse Go Ahead Eagles Soccer Camp bedraagt € 179,-. Ga snel naar www.ga-eagles.nl/soccercamps  voor meer informatie of om je zoon/dochter in te schrijven.