• Op zaterdag 24 september start de verkoop weer van de Grote Club Actie loten. Alle spelers van de WorldCup en de teams JO8 t/m JO13 plus MO11 vragen wij om loten te verkopen.

    Voor iedere speler/speelster van deze teams ligt komende zaterdag, 17 september een mapje klaar met een verkoopboekje en instructies. Deze mapjes zijn gebundeld per team. Daarom vragen wij alle leiders om komende zaterdag de mapjes van je team op te halen en deze uit te delen aan de spelers/speelsters.

    Afgelopen jaar heeft de grote Club Actie maar liefst € 5.600  opgeleverd. Laten we kijken of we dat bedrag dit jaar kunnen overtreffen.

    Een lot kost drie euro. Van deze drie euro gaat € 2,40 naar Robur et Velocitas en zodra een verkoper tien loten of meer heeft verkocht, krijgt hij/zij zelf € 0,50 per verkocht lot. Dus je kan er ook nog eens een aardig zakcentje aan overhouden. Verder zijn er leuke prijzen voor de beste verkopers.

    Op de oproep voor ondersteuning heeft zich ook een ouder aangemeld, Jeroen Boom, vader van WorldCup-speler Jurre. Jeroen heeft aangegeven dit project te willen oppakken, maar hij zou dat graag met een aantal andere ouders doen.  Dus wil je Jeroen helpen, meld je dan aan bij Jeroen of bij info@roburetvelocitas.nl