• Op de laatste dag van 2021 is Harold Bakker overleden. Harold heeft de strijd tegen de ziekte ALL (leukemie) verloren. Begin dit jaar kreeg Harold de diagnose ALL te horen, een ziekte waaraan ook zijn moeder is overleden. Na een jaar van strijden tegen de ziekte leek het op momenten beter te gaan maar helaas ging Harold de laatste weken hard achteruit en op oudejaarsdag heeft Harold in gezelschap van zijn vrouw Carin en zoon Max de strijd moeten staken en is vredig ingeslapen.

    Harold was bijna veertig jaar lid van Robur et Velocitas. Begonnen in de jeugd, vervolgens een paar jaar in de eerste selectie en na een kort uitstapje naar Albatross weer teruggekeerd om vervolgens  jarenlang in het veteranenteam te spelen. Dat deed hij totdat hij circa tien jaar geleden invulling kon geven aan zijn droom en is hij samen met zijn  vrouw Carin een pension begonnen: Landsgasthof Nesselbach midden in het mooie Schmallenberger wandelgebied. Een locatie waar met enige regelmaat oud/teamgenoten op bezoek kwamen.

    Voor velen zal dit bericht een onverwachte en grote schok zijn. Zijn vrouw Carin heeft de vreselijke strijd van het laatste jaar op zeer mooie en gevoelige wijze beschreven. We wensen Carin en Max heel veel sterkte met dit veel te vroege en grote verlies.