• Op woensdag 17 april is Henk Hazelaar overleden, drie weken voor zijn 71ste verjaardag.

    Zoals zovelen is Henk ooit lid geworden toen zijn zoon Hessel ging voetballen. Henk werd gestrikt als jeugdleider en trad later toe tot de jeugdcommissie. Ook toen zoon Hessel gestopt was, bleef Henk actief. In de loop der jaren heeft Henk heel wat functies vervuld. Leider van Robur 2, sponsorcommissie, fotograaf bij talloze activiteiten bij onze vereniging en talloze andere rollen. En altijd heel herkenbaar met een net pak en stropdas.

    Zo hield Henk de tussenstand bij via Twitter/X tijdens de thuiswedstrijden van ons eerste team. Jarenlang was hij de chauffeur van de Robur-bus die gebruikt werd om teams naar uitwedstrijden te rijden. Als medeorganisator van de Sutton-uitwisseling is er zelfs, met Henk als chauffeur, een team met de Robur-bus naar Sutton in Engeland geweest.

    Ruim tien jaar geleden pakte Henk de rol op van archivaris, waarbij hij verantwoordelijk werd voor het bijhouden van alle foto’s, documenten, boeken, krantenknipsels over onze mooie, 142 jaar oude vereniging.

    We wensen Hennie, Germa, Hessel en alle overige familie en vrienden heel veel sterkte met het verlies van hun man, vader en vriend.