• Waar speel ik volgend jaar..

   

   

   

  Het proces van de teamindeling uitgelegd.

  Het huidige seizoen is ten einde. Er is de afgelopen weken alweer hard gewerkt om alles voor het nieuwe seizoen tijdig voor elkaar te krijgen. De trainers en coördinatoren zijn onder aansturing van Hoofd Technische Coördinatie, Harry Koldenhoven, druk bezig met de teamindeling voor het volgende seizoen. Tegelijk wordt geïnventariseerd welke trainers door gaan en daar waar gaten vallen, worden nieuwe trainers gezocht.

  Teamindeling criteria

  Zoals vermeldt in Rood Wit maart 2019 worden spelers in een team ingedeeld op leeftijd, op niveau en sociaal aspect. De coördinatoren hebben afstemming en overleg met de trainers om tot team indelingen te komen. De komende weken worden hierin de puntjes op de i gezet om de teams evenwichtig in te delen.

  Overschrijven en opzeggen

  Een cruciale datum daarin is 15 juni, de uiterste datum waarop een speler in principe overschrijving kan aanvragen naar een andere voetbalvereniging én kan opzeggen als hij/zij wil stoppen met voetballen. Zie ook: https://www.roburetvelocitas.nl/opzeggen-lidmaatschap/

  Data:

  15 juni, laatste dag overschrijvingen aanvragen en opzeggen

  17 juni publicatie teamindelingen op website Robur

  Vragen of opmerkingen

  Mocht je een toelichting willen op de teamindeling neem dan contact op met de trainer van het huidige team van dit seizoen. Dit kan 17 tot met 22 juni.

  Een toelichting kan gegeven worden, betekent niet dat de  indeling wordt aangepast!

  Mocht je, nadat er contact is geweest met de trainer, een verdere toelichting nodig zijn dan kan je je aanmelden voor een gesprek bij de coördinator van de leeftijdscategorie waar je nu in speelt. Dit kan tot 28 juni.

   

  Gerben Spies - gerben_spies@hotmail.com - JO9

  Bjorn Kamstra - bjornkamstra@gmail.com - : JO10-11

  Jeroen van den Hoek - kokopdehoek@hotmail.com ?? JO11

  Patricia van Wijk - patriciablokhuizen@gmail.com - : JO12

  Wilma Krijt - wilma1970.wh@gmail.com - : JO12-13

  Remco de Vries - srdevries@hotmail.com - : JO14-15

  Jean-Paul Lerou - roburlerou@gmail.com - : JO14-15

  Marnix van Wendel De Joode - mj.vanwendeldejoode@gmail.com - : JO17-JO19

   

  Tot slot

  Elk jaar is het weer een uitdaging om teams in te delen. Dit jaar 50 teams en bijna 600 spelers! Wij streven ernaar op een zorgvuldige en integere wijze onze spelers op het juiste niveau en in het juiste team in te delen. Wij vragen begrip voor de moeilijke keuzes die wij soms moeten maken.

  Namens het bestuur van Robur et Velocitas

   

  Met vriendelijke groet,

  Harry Koldenhoven

  Hoofd Technische Coördinatie

  harry.koldenhoven@roburetvelocitas.nl