•  

   

  Robur et Velocitas heeft het contract van hoofdtrainer Martijn Jongbloed met een jaar verlengd. Club en hoofdtrainer zijn verheugd over de verlengde samenwerking. Robur et Velocitas is koploper met vier punten voorsprong in de 3de Klasse. Promotie naar de 2e klasse is het doel. In de zomer van 2021 kwam Martijn Jongbloed over van Victoria Boys. De start bij Robur et Velocitas was goed met acht winstpartijen uit negen. Met een doelsaldo van 32 voor en slechts 7 tegen is Robur de productiefste én de minst gepasseerde club uit 3D.

  Technisch Manager Eric Looijen: ‘Martijn Jongbloed heeft onze verwachtingen volledig waargemaakt. Een veelzijdige trainer die staat voor een aantrekkelijke speelstijl die past bij Robur. Zijn oefenstof en menselijke aanpak slaan aan bij de selectie. De samenwerking verloopt soepel, Martijn neemt ons gemakkelijk mee in zijn werkwijze. Hij gaat graag de dialoog aan over de ontwikkeling van de club, zijn elftal en zichzelf. De volgende stap is voor Martijn altijd dichtbij, hij wil telkens beter worden op alle gebieden en steekt daar veel tijd en energie in. Het zou mooi zijn als Martijn binnenkort wordt  toegelaten tot de opleiding UEFA-A om zijn talent verder uit te bouwen. Robur en Martijn Jongbloed vormen op dit moment de juiste match dus we gaan in ieder geval een jaar, en hopelijk daarna nog langer, met elkaar verder.’

  Hoofdtrainer Martijn Jongbloed: ‘Ik ben erg blij bij Robur et Velocitas. Het voelt als een warm bad, een fijne vereniging om te werken. Ik ben trots op de spelersgroep die goede ambitie uitstraalt. We zijn al enorm gegroeid en er is nog voldoende ruimte voor ontwikkeling. Als staf zijn we dagelijks bezig om het beste uit elkaar en uit het team te halen. Geweldig om met zo´n team en staf te mogen werken.
  Ook de samenwerking met de TC is erg fijn. Wij zijn bezig met een mooi en ambitieus project. Ik zie veel perspectief om mezelf te blijven ontwikkelen en om stappen te maken voor mijn opleiding (UEFA-A).
  Houd Robur et Velocitas in de gaten!’

  Volgend seizoen blijft Klarenbeker Roy Zweverink aan als trainer van Onder 23. Roy is al enkele seizoenen trainer bij Robur et Velocitas. Dit seizoen behaalt hij zijn UEFA-B diploma. Robur et Velocitas Onder 23 is dit seizoen gestart als talententeam achter Robur et Velocitas 1. In de poule met plaatsgenoten CSV Apeldoorn en WSV heeft Robur et Velocitas Onder 23 laten zien goed mee te kunnen op het niveau en ontwikkelen spelers zich richting het eerste elftal. Gedurende de eerste maanden hebben Noah Janssen en Jip Smale de overstap gemaakt naar de A-selectie. Daarnaast hebben meerdere spelers vanuit Onder 23 hun debuut al gemaakt in Robur et Velocitas 1.

   

  Het technisch kader van Robur et Velocitas

  v.l.n.r. Harry Koldenhoven (hoofd technisch coördinatie), Martijn Jongbloed (trainer Robur 1), Eric Looijen (technisch manager) en Ewald de Boer (technische ondersteuning)