• In de ledenvergadering van juni 2023 heeft de A-selectie van Robur et Velocitas de leden verzocht om op korte termijn te onderzoeken om de overstap naar de zaterdag als speeldag voor het eerste elfal te maken. Daarbij is de wens om horizontaal te overstappen. Dit houdt in dat het eerste elfal op hetzelfde niveau mag instromen op de zaterdag als dat het op zondag uitkomt. Om daarvoor in aanmerking te komen voor het seizoen 2024/2025 moet het bestuur van Robur et Velocitas de KNVB daarover uiterlijk 14 september 2023 informeren.

    De afgelopen maanden heeft het bestuur een enquête onder de spelers van Robur et Velocitas 1, 2, O23, JO19, JO18 en JO17 gehouden. De overige leden en betrokken mensen kunnen een vragenlijst via de website van Robur et Velocitas invullen via de webpagina Robur 1 naar de zaterdag? | Robur et Velocitas (uiterlijk t/m 6 september).

    Op de vergadering van 11 september informeert het bestuur de leden over de uitkomsten van de enquêtes. Daarna volgt het voorgenomen besluit over de wijziging van de speeldag naar de zaterdag voor Robur et Velocitas 1.

    Wij vertrouwen erop u te ontmoeten op de informatieavond. 

    Bestuur AC&CV Robur et Velocitas 1882