•  

   

   

  ING en Robur et Velocitas verlengen het sponsorcontract en gaan samen voor groei van het meiden en vrouwenvoetbal!

   

  Mooi nieuws!

   

  ING en Robur et Velocitas 1882 blijven na 6 succesvolle jaren ook de komende jaren elkaar versterken. Het intensieve sponsorcontract is met ingang van dit seizoen met 3 jaar verlengd!  Robur is trots en verheugd om de komende 3 jaar de prettige samenwerking met ING te mogen voortzetten. Als onderdeel van het contract is ING onder meer mede-hoofdsponsor, algemeen jeugdsponsor van de Robur jeugdafdeling en lid van de succesvolle Robur Business Club. Ook de ING hoofdtribune blijft een blikvanger op ons sportcomplex.

   

  ING en Robur et Velocitas gaan voor verdere groei van het meiden- en vrouwenvoetbal

  Een substantieel deel van het sponsorbedrag wordt de komende jaren door Robur et Velocitas besteed aan het stimuleren van het meiden- en vrouwenvoetbal. Dit sluit aan bij de doelstelling die de KNVB en ING begin dit jaar hebben uitgesproken om het meiden- en vrouwenvoetbal nóg meer te integreren in de voetbalwereld. Robur et Velocitas is blij met het vertrouwen van ING om samen te werken om een start te maken met meiden- en vrouwenvoetbal bij Robur et Velocitas.


  Het meiden- en vrouwenvoetbal is de afgelopen jaren al volop in ontwikkeling in Nederland.  Met onder andere de bijdrage van ING krijgt het meiden- en vrouwenvoetbal de kans om zich ook bij amateurclubs verder te ontwikkelen. Voorzitter René Bloemhard:  “We zijn ontzettend blij met de verlenging van ons sponsorcontract met ING en kijken uit naar de komende jaren. En natuurlijk dragen wij graag bij  aan de verdere ontwikkeling van het meiden- en vrouwenvoetbal in Nederland door de sponsorbijdrage te gebruiken om ook bij Robur et Velocitas met meiden- en vrouwenvoetbal te starten. ”

   

  Sponsorcommissie Robur et Velocitas

   

  https://www.roburetvelocitas.nl/wp-content/uploads/roburetvelocitas/Social-Video-verlenging-sponsorcontract-9x16-1.mp4