• Op zaterdag 25 februari werd op deze voetballoze zaterdag een onderling toernooi gespeeld door de teams JO10-1, JO10-2 en JO10-3. Dat werd een herhaling van het succesvolle onderlinge toernooi in de winter in de zaal toen de WK finales nagespeeld werden met Frankrijk, Argentinië, Marokko en Kroatië.

    De wedstrijd van deze zaterdag stond in het teken van een “benefietwedstrijd”: Syrië – Turkije. Vooraf aan de wedstrijd werd één minuut stil gestaan bij de slachtoffers in het rampgebied van Syrië en Turkije. Om alvast te oefenen voor de JO11 werd gespeeld op een half veld met 8 tegen 8.

    Team Syrïe bestond uit Lucas, Rick, Klaas, Stijn, Levi, Jayden, Achmed en Finn.

    Team Turkije bestond uit Mody, Pelle, Tony, Canali, Mees, Ikaro, Ata en Mathijs.

    Allereerst een groot compliment voor alle spelers tijdens de minuut stilte. De wedstrijd was echt heel leuk op een groot veld, maar ook vermoeiend. Wat hebben de spelers hard gewerkt vandaag. Het was voor de meesten even wennen om met zoveel ruimte om je heen te voetballen, maar de spelers wisten door goed samenspel het grote veld goed te benutten. Er is maar liefst 20 keer gescoord vanmorgen, dus aanvallend was het zeer sterk.

    We gaan dit jaar proberen nog een paar keer zo te oefenen met z’n allen.