•  

   

   

  Jong Oranje is bedoelt om op een leuke ongedwongen manier kennis te maken met voetbal. Om mee te doen bij Jong Oranje hoef je nog geen lid te worden.

  We trainen iedere zaterdagochtend van 08:30 tot 09:30. Trainen is in dit geval in kleine groepjes van 4 tot 5 jongens of meisjes en gaan leuke spelletjes met de bal doen met aan het eind natuurlijk partijtje!

  Het is het zo dat we om de groepjes klein te houden de ouders uitnodigen om te helpen als trainer/spelleider.

  Zo kunnen veel ouders er toch bij zijn. Je bent zaterdag dus van harte welkom om te komen helpen.

   

  De training start om 08:30. Vanaf 08:20 is de inloop. Hij/zij krijgt van ons een Oranje NL elftal shirtje aan.

  Voetbalschoenen zijn nog niet perse nodig. We houden de regel aan dat onder de tien graden een lange trainingsbroek gedragen wordt.

  Wanneer je voor het Robur complex staat dan is de ingang voor Jong Oranje aan de rechterkant bij de fietsenstalling. Wij vangen de kinderen op bij het hek aan het veld.

  Dat kan de eerste keer soms even moeilijk zijn maar dat is meestal snel opgelost met het aantrekken van het mooie shirt en wanneer we ze een bal geven.

  Na de training brengen we de kinderen terug naar het hek bij de fietsenstalling. Vanaf die plek is het veld overigens gewoon te zien.

   

  Worldcup Voor de kinderen in de leeftijden 6 en 7 jaar organiseert Robur et Velocitas de 'Worldcup'. De Worldcup is een interne voetbalcompetitie voor kinderen van 6 en 7 jaar. Met voetbal startende meisjes en jongens krijgen met deze opzet de kans om in een veilige omgeving  met plezier kennis te maken met de beginselen van de voetbalsport.

  De kinderen met geboortejaar 2014 spelen in poule G. De kinderen met geboortejaar 2015 spelen in poule H. 

  Trainingen 

  Er wordt op iedere woensdag getraind van 14:45 uur tot 15:45 uur, deze trainingen worden verzorgd door CIOS studenten onder begeleiding van onze trainer. De kinderen worden rond 14:35 uur verwacht. Meer informatie over de doelstellingen van de Worldcup, maar ook over trainingen en wedstrijddagen vind je op de website: https://www.roburetvelocitas.nl/worldcup.

   Wedstrijden

  Elke zaterdag speelt poule H de World Cup wedstrijden van 8:30 tot 9.30. Poule G de World Cup wedstrijden van 9:45 tot 10.45. Graag 10 min voor start aanwezig.

   

  Lidmaatschap

  Hier vind je alvast informatie over lidmaatschappen https://www.roburetvelocitas.nl/leden-informatie/.  Maar laat je zoon gerust eerst een aantal keer meedoen om te kijken en te ervaren of wat het is.

   

  Wanneer beginnen we? 

  De eerste wedstrijden beginnen zaterdag 11 September en de eerste trainingen beginnen woensdag 15 September.

  zie ook het trainingsschema elders op de webpagina.