•  

  Update: 

  Update trainersvacatures: 
  Voor JO13-2 is een trainer gevonden.

  En good-old Onno Straates, hij verdedigde jarenlang beresterk het doel van Robur 1, completeert het team van de jeugdkeeperstrainers. Fantastisch!

  Helaas geen aanmeldingen voor: 
  JO17-3, JO15-6, JO13-3, JO12-2, JO12-5 en JO12-6. 
  Verder heeft Rick Smeets vanwege zijn werksituatie helaas moeten bedanken als trainer voor JO12-1, waardoor we daar een nieuwe vacature hebben.

  Heb je belangstelling om een van deze teams te trainen? Meld je z.s.m. per mail via info@roburetvelocitas.nl, er wordt onmiddellijk contact met je opgenomen.

  Een duobaan kan ook: twee trainers per team, dan geef je een training per persoon.

   

  Er is goed en slecht nieuws, maar technisch jeugdcoördinatoren leveren fantastisch werk!

  Het goede nieuws: Robur heeft voor het nieuwe seizoen maar liefst 70 trainers bereid gevonden om een team te trainen én vaak ook te coachen. Dit is inclusief 10 trainers van het CIOS, die ons helpen bij de World Cup. Het is werkelijk fantastisch dat de coördinatoren dit o.l.v. Harry Koldenhoven bereikt hebben. Een megaklus! Het aanbod van trainers is namelijk laag. Zelfs voor selectieteams (bv. JO13-1) was er nauwelijks respons. Vergoedingen betalen blijkt niet altijd voldoende. Trainers zijn vaders, moeders, verdere familie, vrienden, (jeugd)spelers en andere mensen uit ons grote netwerk.
  Daar is bijzonder veel tijd en energie in gestoken!

  Het slechte nieuws: Vijf teams hebben nog geen trainer, en we missen nog een jeugdkeeperstrainer. Grofweg 90% van de vacatures is vervuld, maar 10% dus nog niet. Dat knaagt in de eerste plaats bij ons. En het roept terecht vragen op bij bezorgde ouders: "waarom heeft ons team nog geen trainer?", "snappen jullie wel dat een goede trainer ons kind zou helpen om verder te komen?", "waarom betalen jullie niet meer geld om trainers te werven?" etc. etc.

  Het feit dat wij 90% van de vacatures vervuld hebben toont aan dat wij onze opdracht uiterst serieus nemen. Wij snappen dat ieder team een trainer verdient en dat een goede trainer bijdraagt aan het plezier én voetbalontwikkeling van de spelers. Juist daarom bieden wij aan beginnende trainers begeleiding op maat. Dat helpt hopelijk steeds meer jeugdspelers uit de bovenbouw en andere kandidaten over de streep om jeugdtrainer bij Robur te worden.

  We hebben nog drie weken om de laatste acht trainers te werven in onze vakantie......