• Op donderdag 28 november is overleden Henk Keizer. Henk was in 1952 op twaalfjarige leeftijd lid geworden en is tot op hogere leeftijd actief geweest op het veld en later ook in de zaal. Vanwege zijn werk bij de politie heeft Henk heel wat actieve voetbaljaren bij Robur moeten missen maar hij  is onze vereniging altijd trouw gebleven. Henk heeft het als voetballer tot in het eerste geschopt waarin hij een spits was met een neusje voor doelpunten. Later heeft hij nog jaren in het vijfde gevoetbald met spelers als Dies Frens, Dick van der Kuijp en leider Frans Klokkers. Ook in de zaal is Henk jaren actief geweest. 

    Na zijn actieve carriere bleef Henk bij het voetbal betrokken als leider. Nadrukkelijk aanwezig wist hij zijn team altijd te motiveren met gevatte opmerkingen, vaak referend aan zijn eigen carriere, als er weer een kansen gemist werden. Henk was een echte verenigingsman. Daarom was het niet verrassend dat hij de organisatie van het klaverjassen overnam van Frans Klokkers. In die tijd was klaverjassen een populair tijdsverdrijf waarbij soms meer dan vijftig klaverjassers tot laat op de vrijdagavond bleven zitten.

    We zagen Henk nog met enige regelmaat bij de wedstrijden van Robur 1. Met Henk Keizer verliezen we wederom een clubman in hart en nieren. We wensen Joke, de familie en vrienden heel veel sterkte met dit verlies.

    De afscheidsplechtigheid werd gehouden op woensdag 4 december in de aula van Crematorium Heidehof, Engelanderholt 95 te Ugchelen.