• Robur et Velocitas is trots dat supermarkt PLUS Budding de nieuwe (mede) hoofdsponsor van onze vereniging is geworden. Daarnaast wordt PLUS Budding de nieuwe shirtsponsor van de JO10/JO11 jeugdafdeling.

  De PLUS-vestiging van PLUS Budding is gevestigd aan de Distelvlinder 38 in de wijk Zuidbroek. De voormalige COOP-vestiging is inmiddels ruim een jaar omgebouwd naar de PLUS-formule. Franchisenemers van de Plus supermarkt zijn Frits en Jeanette Budding.

  Hoofdsponsorschap PLUS Budding

  In september jl. werd op feestelijke wijze een driejarige overeenkomst getekend. Franchisenemers Frits en Jeanette Budding ondertekenden het langjarige contract. Dit in het bijzin van hun zoon Frits jr. en dochter Lisa, die beiden werkzaam zijn in de Plus winkelformule. Als onderdeel van het hoofdsponsorschap wordt Frits Budding lid van de succesvolle Robur Business club.

  PLUS Budding VOF treedt toe tot het vijftal hoofdsponsoren van Robur et Velocitas 1882. De mede-hoofdsponsoren zijn dit seizoen: ING uit Amsterdam, Redon Bouw uit Vaassen, Pouw Apeldoorn uit Apeldoorn en Rouwcentrum Rouwenhorst uit Apeldoorn.

  Franchise ondernemer Frits Budding over de nieuwe samenwerking: “Het ondernemerschap en de sportieve uitstraling van Robur passen goed bij onze winkelformule. Het hoofd- en jeugdsponsorschap is een goede manier om de naamsbekendheid verder te vergroten en onze lokale betrokkenheid te tonen. Veel ouders van Robur jeugdspelers zijn klant bij onze winkelformule.Daarom vinden wij het ook belangrijk om de Robur jeugdafdeling te sponsoren. In onze winkel zullen wij de samenwerking met Robur actief gaan uitdragen”.

  Jeugdsponsorschap PLUS Budding

  Naast het hoofdsponsorschap van onze vereniging sponsort Plus Budding ook nog eens een Robur jeugdafdeling.  De komende jaren draagt de Robur JO10 & 11 jeugdafdeling met trots het bedrijfslogo van PLUS Budding op de nieuwe Rood Witte shirts.

  Tevens zal de naam van PLUS Budding middels verschillende sponsoruitingen uitgedragen worden op het sportcomplex aan de Anklaarseweg. Daarbij zal er ook een groot sponsorbord bij de Robur parkeerplaats worden gerealiseerd.

  Deze langjarige overeenkomst met PLUS Budding is prachtig nieuws voor onze voetbalclub. Met PLUS Budding binden wij ons aan een enthousiast familiebedrijf. Wij zijn blij dat PLUS Budding met het jeugd- en hoofdsponsorschap zich actief verbindt aan de verdere ontwikkeling van onze vereniging. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking waarbij we elkaar ondersteunen en versterken.

  Wij hopen PLUS Budding binnenkort op een zaterdag op feestelijke wijze te introduceren bij onze vereniging.  Hartelijk welkom PLUS Budding!

  Over de PLUS formule van PLUS Budding

  PLUS Budding loopt samen met ruim 500 PLUS supermarkten voorop in de ontwikkelingen rondom goed eten. Samen zorgen ze voor goed eten, de buurt en voor elkaar. Hierin onderscheidt PLUS Budding zich van andere supermarkten. Met persoonlijke service en betrokkenheid zijn zij verbonden met de buurt.

  De missie van Plus Budding is een duurzame bedrijfsvoering waarbij de klant centraal staat en waarin de focus ligt op goed eten, voor iedereen, elke dag.

  Bij Plus Budding kun je ook zakelijk bestellen en laten bezorgen
  De zakelijke boodschappen komen dan gewoon bij jouw lokale PLUS Budding vandaan. Waardoor je altijd dezelfde bezorger hebt: een vertrouwd gezicht, die langskomt wanneer het jou uitkomt.

  Norbert Borgers

  Voorzitter sponsorcommissie Robur et Velocitas

  foto's van de feestelijke ondertekening van het contract