•  

   

   

  Als vereniging die een positief sportklimaat belangrijk vindt, wijzen we je graag op de leuke én leerzame theatervoorstelling ‘ Dat schiet lekker op zo’ op maandagavond 26 sept.  De voorstelling is gratis te bezoeken voor iedereen die in clubverband met kinderen en pubers te maken heeft . Via onderstaande link kun je je aanmelden.

  Onze  Vertrouwenscontactpersoon Mirjam Jebbink : "Ik ben er vorig jaar geweest en ik kan het alle leiders en ouders aanbevelen. Zo herkenbaar en op een hele leuke en knappe manier interactief gebracht."

  Positieve Sportcultuur Apeldoorn

  Let op: deze theatervoorstelling is al op 26-09. Een echte aanrader! En de laatste kans om deze voorstelling in Apeldoorn te zien.

  Kinderen kunnen een hele uitdaging zijn. Soms zit je met je handen in het haar! En wat doe je dan? Daarover gaat de humoristische theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’, die op maandag 26 september aanstaande in Apeldoorn te zien is. Meld je nu aan via onderstaande knop, want dit mag je niet missen!

  In de voorstelling zien we Maarten, die het als vader én coach positiever probeert te doen. Want dat zou goed werken, heeft hij gehoord. Op weg naar betere prestaties, minder incidenten, minder kinderen die afhaken in de sport en meer plezier voor iedereen bij de club. Maar in de praktijk blijkt dat nog niet zo makkelijk te zijn.

  Deze voorstelling is van stichting Positief Coachen, bekend van o.a. ‘Wel winnen, hè!’, en wordt omarmd door NOC*NSF. Leuk en interessant voor ouders en trainers / coaches (maar ook de bestuurs- en commissieleden zijn welkom!).

  In april was de voorstelling ook al in Apeldoorn te zien en toen waren de reacties zeer enthousiast. Dit is je laatste kans om het te beleven!

  De uitvoering op maandag 26 september aanstaande wordt gehouden in Dynamo Café in Omnisport (De Voorwaarts 59, Apeldoorn). De inloop is vanaf 19.15 uur, de voorstelling zelf is van 19.30 tot 20.45 uur (zonder pauze).

  De toegang is normaal €15, maar dankzij subsidie dit keer gratis. Wel moet je je van tevoren aanmelden. Dat kun je snel en gemakkelijk doen via onderstaande knop. Daar is ook meer informatie te vinden, zoals de trailer.

  Tot maandag 26 september! En uh…. vraag aan anderen bij de club of zij ook meegaan, dan maken we er een gezellige avond van met z’n allen.

   

  Bekijk hier de trailer.

   

  Meer informatie en aanmelden