• Met trots introduceren wij een nieuwe gerenommeerde naam als hoofdsponsor van onze vereniging: Pouw Apeldoorn, officieel merkdealer en servicepartner van Audi, Volkswagen, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Met ingang van 1 januari 2022 is Pouw Apeldoorn toegetreden tot de selecte groep van hoofdsponsoren van Robur et Velocitas. Van harte welkom Pouw Apeldoorn!

  Pouw Apeloorn is per 1 januari 2022 officieel toegetreden. Het officiële tekenmoment is uitgesteld tot zondag 10 april, zodat de sponsoruitingen in de tussentijd gerealiseerd konden worden. Voorafgaand aan de wedstrijd van het eerste elftal tegen Activia zijn we met de nieuwe sponsor op de foto gegaan en is het 3-jarige sponsorcontract officieel getekend.

  Inmiddels is Pouw  als onderdeel van het hoofdsponsorschap reeds met meerdere reclame-uitingen op ons sportcomplex te vinden. Ondermeer met een reclamebord en banier aan het hoofdveld en een sponsordoek aan de tribunegevel, gericht op de Anklaarseweg. Uiteraard zijn ze ook met naam en logo vertegenwoordigd op de hoofdsponsorenborden buiten bij de kleedkamers en binnen in ons clubhuis.

  We zijn als vereniging erg trots dat wij wederom een gerenommeerd bedrijf uit Apeldoorn mogen verbinden als hoofdsponsor aan onze vereniging. Pouw Apeldoorn is met ingang van 1 januari mede hoofdponsor met Rouwcentrum Rouwenhorst uit Apeldoorn, Redon Bouw uit Vaassen en ING uit Amsterdam.

  Wij kijken er naar uit om de komende jaren de merknaam Pouw in en om onze accommodate uit te dragen als hoofdsponsor van Robur et Velocitas 1882. Wij bedanken Pouw Apeldoorn voor het gestelde vertrouwen en kijken uit naar een plezierige samenwerking in de komende jaren.

  Over Pouw Apeldoorn

  Pouw Apeldoorn is officieel merkdealer en servicepartner van Audi, Volkswagen, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Ze zijn er voor je met de verkoop van nieuwe en gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens, maar ook met onze werkplaats, lease-, financierings- en verhuuractiviteiten en ons schadeherstelbedrijf UAS Pouw. Pouw heeft vestigingen in Apeldoorn, Deventer, Hardenberg, Kampen, Meppel, Rijssen, Zutphen en Zwolle.

  Voor meer informatie:

  https://www.pouw.nl/vestigingen/pouw-apeldoorn

  foto's: Imre Csany

  Op de foto in de kop: Salesmanager Ingo Klieverik van Pouw Apeldoorn en Robur-voorzitter René Bloemhard ondertekenen het contract onder toeziend oog van Robur 1 speler en verkoopadviseur bij Pouw Apeldoorn Jeffrey van Amersfoort en de overige vertegenwoordigers van Pouw Apeldoorn

  Het eerste elftal plus de vertegenwoordigers van Pouw Apeldoorn voor het bord van de Hoofdsponsor.

   

  En als kers op de taart heeft Robur et Velocitas ook nog eens twee fraaie taarten laten bezorgen bij Pouw Apeldoorn.