•  

   

  Het #1 voetbalkamp van Nederland is deze zomer weer bij Robur et Velocitas!

  ProCamp komt ook deze zomervakantie naar onze club voor een voetbalweek van je dromen! Zij organiseren een voetbalweek waarin pret, plezier en voetbal geheel samengaan. Als club zijn wij erg blij dat dit evenement weer op onze velden wordt georganiseerd.

  Veel persoonlijke aandacht

  ProCamp's 'wereldtraining' laat jou werelds genieten op het voetbalkamp. De training, door de zorgvuldig geselecteerde trainers, is zeer afwisselend en uitdagend. Met veel individuele aandacht en natuurlijk partijvormen. Je bent absoluut een betere voetballer na deze voetbalweek!

   

  Op en top vermaak

  Het animatieprogramma door de ProCamp trainers en gezellige lunch maken je week compleet. Daarbij is het een super voorbereiding op het nieuwe seizoen.

   

  Open inschrijving
  Veel voetballers en voetbalsters tussen 7 t/m 13 jaar van Robur et Velocitas en clubs uit de regio hebben de afgelopen jaren ontzettend genoten op dit kamp.

   

  Er zijn twee weken waarvoor je kunt inschrijven. Van 22 t/m 26 juli en 26 t/m 30 augustus. Het kamp is al bijna vol, dus kijk snel op de website van ProCamp of er nog ruimte is: https://procamp.nl/voetbaldagen-apeldoorn.html