•  

   

  Remeha nieuwe shirtsponsor Robur JO8 & JO9-jeugdafdeling!

  Met trots maken wij bekend dat Remeha de nieuwe sponsor is van onze Robur JO8 & JO9-jeugdafdeling. De komende 3 jaar staat het logo van Remeha op de voorzijde van de shirts van de 8- en 9-jarige Robur voetballers. Wij kennen Remeha al vele jaren als reclamebordsponsor en ruimhartige leverancier van de verwarmingsketels die ons voetbalcomplex verwarmen. Nu mogen wij vol trots het krachtige merklogo van dit Apeldoornse bedrijf uitdragen op ons Robur shirt.

  Wij heten Remeha van harte welkom als nieuwe Robur jeugdsponsor.

  Sponsorcommissie Robur et Velocitas 1882

   

  Over Remeha verwarmingsketels
  Remeha is in de markt voor CV-ketels een sterke merknaam. Bij Remeha doen ze er alles aan klanten optimaal comfort te bieden. Thuis en buiten de deur. Want de innovatieve en energiezuinige ketels verwarmen heel wat huizen, hotels, scholen, zorginstellingen, sportclubs, kantoren en andere gebouwen. Zo wordt de Amsterdam Arena verwarmd met ketels van Remeha.
  In tachtig jaar is Remeha uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met ruim 500 werknemers en een uitgebreid distributie- en servicenetwerk. Het hoofdkantoor is gevestigd in Apeldoorn. De productie vindt plaats in Nederland. Daar vindt ook de productie plaats voor de nationale en internationale markt.

  Kijk voor energiezuinige oplossingen om comfortabel te wonen, werken en leven op www.remeha.nl