• Robur et Velocitas 1882 en ING verlengen de samenwerking

  Voetbalvereniging Robur et Velocitas 1882 is trots dat de samenwerking met ING opnieuw voor 3 jaar wordt verlengd. De afgelopen 9 jaar hadden Robur en ING al een intensieve samenwerking door middel van een uitgebreide sponsorovereenkomst. Deze samenwerking wordt tot beider tevredenheid met 3 jaar verlengd.

  Uiteraard is ING al 25 jaar hoofdsponsor van het Nederlands Elftal en dé sponsor van het Nederlands voetbal; van Oranje Leeuwinnen tot de jongste welpen. Maar naast het Nederlandse Elftal is ING al vele jaren sponsor van amateurverenigingen in het hele land. Robur et Velocitas behoort met trots tot deze uitverkozen verenigingen. En dat nu al voor het 10e jaar!

  De afgelopen jaren heeft Robur met steun van ING structurele zaken in de organisatie en accommodatie kunnen verbeteren. Bijvoorbeeld hebben wij het Robur meidenvoetbal kunnen opzetten, werd de karakteristieke tribune van kuipstoeltjes voorzien en hebben we stappen gemaakt in de professionalisering van de Robur jeugdafdeling. Met de steun van ING kunnen wij verder bouwen aan een levendige en toekomstbestendige vereniging.

  ING is als onderdeel van de overeenkomst (mede) hoofdsponsor van de vereniging Robur et Velocitas en lid van de succesvolle Robur Business Club. Op het complex zijn vele sponsoruitingen waaronder de opvallende ING hoofdtribune. De jeugdafdeling draagt met trots de sponsornaam van ING achterop het Rood Witte wedstrijdshirt.

  De sponsoring door ING wordt specifiek ingezet voor de ontwikkeling en groei van het amateurvoetbal en in het bijzonder het meiden- en vrouwenvoetbal. Daarnaast committeren Robur et Velocitas en ING zich gezamenlijk aan het ‘Niemand buitenspell’ programma, waarmee we voetbal ook toegankelijk houden voor gezinnen die het financieel minder ruim hebben.

  Robur is trots dat ze ook de komende 3 jaar met steun van ING zich verder kan ontwikkelen en professionaliseren.

  Wij kijken uit naar de voortzetting van de mooie samenwerking tussen ING en Robur et Velocitas!

  Norbert Borgers, voorzitter sponsorcommissie Robur et Velocitas

  sponsoring@roburetvelocitas.nl