• Afgelopen week hebben wij het seizoen opgestart samen met de coördinatoren, trainers, leiders,  spelers. Ouders/verzorgers en de diverse commissieleden.

  Op 21 en 24 augustus hebben we druk bezochte informatiebijeenkomsten gehad voor de trainers en leiders van onze onderbouw en bovenbouw. Voor de start van de competitie kunnen wij trots melden dat alle 46 jeugdteams trainers en leiders hebben. Daarnaast hebben onze jongste jeugd in de World Cup voldoende bondscoaches om op de zaterdagen onderlinge wedstrijdjes te gaan spelen. De lichtingen worden aangestuurd door coördinatoren. De coördinatoren kijken er naar uit om de trainers en leiders te ondersteunen dit seizoen.

  Afgelopen zaterdag hebben wij de startdag gehad voor onze spelers en ouders/verzorgers. Het moment om samen het seizoen te starten en in gesprek te gaan over onze kernwaarden: Samen, Trots en Beleving. We hebben tegelijkertijd een behoefte kunnen invullen doordat nog meer vrijwilligers zich hebben aangemeld om Robur een stevige basis te geven voor dit seizoen en de toekomst.

  We hebben veel zin in het nieuwe seizoen en wensen al onze jeugdleden veel plezier.

   

  Harry Koldenhoven

  Hoofd Technisch Coördinatie