• Twaalf jaar geleden ontstond binnen de familie van Reekum in de personen van Wilma Jansen-van Reekum en Gerard van Reekum het idee om de familienaam te koppelen aan een openingstoernooi van het nieuwe seizoen.

  Negen jaar lang hebben we bij de start van het seizoen kunnen genieten van het Robur van Reekum Zomertoernooi.

  Afgelopen seizoen zijn we geswitched van de zomer naar de winter. Want eigenlijk is de winter een nog veel mooier moment voor dit mooie toernooi. Zijn in de zomer de teams vanwege de vakantie nog niet compleet en is de voorbereiding nog in volle gang, in de winter staan alle teams op scherp. De eerste competitiehelft is afgerond en de teams staan de popelen om te beginnen aan de tweede seizoenhelft, met complete selecties.

   Robur et Velocitas is er trots op om dit toernooi te mogen organiseren, dat vernoemd is naar een familie die al meer dan honderd jaar onlosmakelijk verbonden is aan Robur et Velocitas. Niet alleen Gerard zelf is nog actief als voetballer, ook één van Wilma’s kleinzoons speelt bij Robur.

  Wij verwelkomen dit jaar de verenigingen AGOVV, DCS en VIOS Vaassen. Het gehele programma wordt afgewerkt over twee dagen. Op donderdag 18 januari worden twee wedstrijden gespeeld. De winnaars en de verliezers van beide wedstrijden spelen vervolgens op zaterdag 20 januari om de derde en de eerste plaats. Zoals ook in de zomer gebruikelijk was, zal het toernooi worden afgesloten met een gezamenlijk buffet voor alle deelnemende teams.

  Als dit jaar de weergoden ons gunstig gezind zijn en ons niet zoals afgelopen jaar verrassen met een dik pak sneeuw, dan rekenen we op een spannend en sportief Robur van Reekum Wintertoernooi 2018. We danken de familie van Reekum, alle medewerkers en scheidsrechters die dit toernooi mogelijk maken

  Programma donderdag 18 januari 2018

  19:00     loting: deelnemers AGOVV, DCS, VIOS Vaassen, Robur et Velocitas

  20:00     twee wedstrijden te spelen op veld 1 en 2

  Programma zaterdag 20 januari 2018

  14:30     veld 1: Robur JO11-1 - VIOS V. JO11-1

  16:00     veld 2: wedstrijd om de 3de plaats

  16:00     veld 1: wedstrijd om de 1ste plaats