• Robur et Velocitas is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. We zetten daarom vanaf 17 februari de stap naar een rookvrij sportterrein.

    Hiermee beschermen we de jeugd tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Zo biedt Robur et Velocitas iedereen een gezonde en veilige sportomgeving. 

    Als kinderen anderen zien roken, lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken, zoals andere sporters, trainers en ouders. Zien roken, doet roken. Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar.

    Vanaf 17 februari zijn wij rookvrij op de zaterdag tot 15.00 uur. Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers! We vragen rokers om buiten het zicht en buiten het terrein te roken. De plekken binnen ons sportterrein, zoals langs de lijn en het terras zijn rookvrij.

    Lees meer op www.hartstichting.nl/rookvrij. We zullen u de komende tijd ook verder informeren. Voor vragen kunt u terecht bij Koos Rooseboom via mailto:koos.rooseboom@roburetvelocitas.nl