• Robur et Velocitas zegeviert in derby

   

  Robur et Velocitas heeft vanmiddag een dikverdiende overwinning geboekt in de derby met Albatross uit Ugchelen. De Apeldoorners bepaalden de gang van zaken gedurende grote gedeelten van de wedstrijd en wonnen de burenruzie dankzij doelpunten van Jordy Stouten, Miquel Angel Suarez-Escalanta en Roy van der Gouw met 3-0. 

   

  Albatross maakte pas in het tweede deel van de tweede helft aanspraak op doelpunten maar die vielen dus niet. Suarez-Escalanta werd uitgeroepen tot man van de wedstrijd met een treffer en een assist. ,,Het team heeft het vandaag uitstekend gedaan. Vooral in de eerste helft waren we heel dominant." Verliezend trainer Wilco Woutersen: ,,We hebben vandaag verloren van een goede ploeg."

  Robur et Velocitas wint thuis van Albatross

  De enige Apeldoornse derby in de derde klasse stond vandaag op het programma. Robur et Velocitas kwam op het einde van de eerste helft verdiend op voorsprong. Een paar minuten later werd het 2-0. Het spel van Robur et Velocitas was niet fantastisch, maar de voorsprong was verdiend. De tweede helft begonnen traag. Albatross kreeg te maken met twee blessures en het tempo kwam niet in de wedstrijd. Het niveau van Robur et Velocitas werd slecht. Ze hadden geluk dat Albatross de 2-1 niet maakte. In blessuretijd was er gelukkig nog een fantastische aanval waaruit Robur de 3-0 maakte. 
  Doelpuntenmakers:
  Miguel Suarez Escalante
  Jordy Stouten
  Roy van der Gouw