• Wat een verrassing! Tijdens de training van de WorldCup, Jong Oranje en JO8 kwamen ineens drie Pieten het veld oplopen en meetrainen. Sinterklaas weet natuurlijk alles en Sint wist dus ook hoe druk het op de woensdagmiddag bij Robur is met heel veel enthousiaste, talentvolle voetballertjes. Heel veel van deze voetballertjes waren speciaal voor de Sinterklaastijd verkleed als Pietje naar de training gekomen. En daarom had Sinterklaas vandaag speciaal drie voetbalpieten naar de training gestuurd bij Robur.

    De voetbalpieten gingen lekker een balletje meetrappen met de Robur-jeugd en als klap op de vuurpijl kwam Sinterklaas zelf ook nog langs. Sint weet natuurlijk hoe gezellig het bij Robur is en wilde dat met zijn eigen, oude ogen zien. En Sint kwam niet met lege handen. Hij wist van iedere lichting wat te vertellen en als klap op de vuurpijl had hij voor iedere speler een lekkere chocoladeletter, een mandarijntje en heel veel strooigoed.

    Voordat hij wegging zei Sint dat hij het heel gezellig vond en hij zei me nog om speciaal Jeroen en Jeffrey te bedanken die hem vandaag zo goed hadden geholpen met het verdelen van al het lekkers. En dat gold ook voor Fleur, Julliët, Tess, Carolien en Marco. En laten we ook niet vergeten meneer Budding van PLUS te bedanken.  

    En gelukkig waren ook Marcel en Britt aanwezig om heel veel mooie foto’s te maken.