• Op vrijdag 3 mei 2024 wordt er weer een sixestoernooi georganiseerd op het complex van A.V. & C.V. Robur et Velocitas 1882. Na succesvolle eerdere edities gaan we ook dit jaar alles uit de kast halen om er een onvergetelijk evenement van te maken. 

    Net als voorgaande jaren voetbalt ieder team tussen 18:30u tot 22:15u een aantal wedstrijden op een half veld (6 spelers + 1 keeper / onbeperkt wisselen) en sluiten we de avond af in het clubhuis voor een hapje en drankje inclusief muziek van de Eastwood Coverband. 

    De inschrijfkosten bedragen € 125,- per team. Hier krijg je 40 consumptiemunten, een schaal borrelhapjes en een tray biertjes voor terug. Mocht je je met een team in willen schrijven, laat dit dan zo snel mogelijk weten door je op te geven bij Ralf Bouwmeester via telefoonnummer 06-31323637. Van de 20 beschikbare plekken zijn er op dit moment nog 3 over en vol = vol. Opgeven kan tot en met vrijdag 5 april 2024 en de inschrijving is definitief na ontvangst van het inschrijfgeld. Daarnaast geldt er een minimale leeftijd van 18 jaar voor de leden van de teams.  

    Wil je meer informatie of heb je nog een vraag, neem dan gerust contact op. 

    Tot vrijdag 3 mei 2024 !

    De organisatie