• Gratis sportspreekuur bij Robur voor sportmedische klachten

  Verzorgd door fysiotherapie-praktijk Houwer & Ruijs

  Robur en fysiotherapie-praktijk Houwer & Ruijs zijn vier jaar geleden een samenwerking aangegaan voor sportmedische klachten. Ook dit jaar zal Houwer & Ruijs vanuit de fysiotherapie-praktijk weer een sportspreekuur gaan verzorgen bij Robur. Dat is op donderdagavond van 18:30 tot 19:30.

  Dit gratis sportspreekuur bij Robur is bedoeld voor alle leden van Robur et Velocitas; Senioren, jeugdleden, selectiespelers en niet-selectiespelers. Schroom dus niet om gebruik te maken van deze mogelijkheid.

  Robert Schildkamp, fysiotherapeut van Houwer & Ruijs, verzorgt het gratis sportspreekuur en staat voor je klaar. Wij kennen Robert als speler van het tweede elftal van Robur.

  Heb je een blessure opgelopen? Of heb je al langer bestaande klachten?

  Met het sportspreekuur biedt fysiotherapie-praktijk Houwer & Ruijs aan Robur-spelers de mogelijkheid om snel gezien te worden voor klachten/blessure. Tijdens het sportspreekuur kijken ze naar je blessure en geven ze deskundig advies. In overleg met jou informeren ze ook de sportverzorger en/of trainer. Bij een ernstige blessure kunnen ze je adviseren om contact op te nemen met een huisarts. 

  *          Sportspreekuur Robur et Velocitas (donderdagavond)

  DONDERDAG  18.30-19.30 uur  locatie: fysioruimte van de nieuwe kleedkamers.

  Voor het eventueel aanmelden voor het sportspreekuur bij Robur is het mail-adres: sportspreekuur@houwerenruijs.nl. Daarnaast blijft de mogelijkheid om "gewoon" zonder afspraak binnen te lopen. 

  *          Gratis sportspreekuur Houwer & Ruijs

  Daarnaast heeft fysiotherapie-praktijk Houwer & Ruijs een gratis sportspreekuur op locatie FSG, Laan van Westenenk 4.

  ma t/m vr 16.30 – 17.30 uur locatie: FSG Health, Laan van Westenenk 4

  Aanmelden voor het sportspreekuur is heel eenvoudig:

  • Het sportspreekuur is gratis voor leden van Robur et Velocitas.
  • Sportspreekuur ma t/m vr: stuur vóór 12:00 uur via een mail naar sportspreekuur@houwerenruijs.nl. Je krijgt dan een afspraak voor diezelfde dag.
  • Na je aanmelding ontvang je van ons een mail terug. Daarin staat hoe laat je een afspraak hebt en bij welke (sport)fysiotherapeut.

  Wij hopen dat alle Robur spelers (indien nodig) gebruik gaan maken van het deskundige advies tijdens het sportspreekuur bij Robur of bij Houwer & Ruijs in het FSG Health aan de Laan van Westenenk 4.


  Bestuur Robur et Velocitas 1882