• Gratis sportspreekuur voor leden van bij Robur et Velocitas

  Houwer & Ruijs biedt op donderdag de mogelijkheid voor leden van Robur et Velocitas om gebruik te maken van een gratis sportspreekuur. Het sportspreekuur is voor ALLE Robur leden, dus alle leeftijden en alle teams.

  Met het sportspreekuur biedt Houwer & Ruijs aan Robur leden de mogelijkheid om snel gezien te worden voor klachten/blessure, waarna je de deur uit gaat met een deskundig advies. Qua aanwezige blessure kan dit een acuut ontstane blessure zijn, maar uiteraard ook wanneer je langer bestaande klachten hebt.

  Het sportspreekuur is op onze vereniging op donderdag van 18.30-19.30 uur.

  Robert Schildkamp, zelf spelend in het tweede team van Robur, (sport)fysiotherapeut bij Houwer & Ruijs, verzorgt het sportspreekuur bij Robur en staat graag voor u klaar!

  Daarnaast kunnen de leden gebruik maken van het sportspreekuur op de FSG campus, laan van Westenenk 4

  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Fysiotherapiepraktijk Houwer & Ruijs

  GRATIS SPORTSPREEKUUR

  MA T/M VR 16.30 – 17.30 UUR 

  locatie: FSG Health, Laan van Westenenk 4

  Heb je een blessure opgelopen? Of heb je al langer bestaande klachten?

  Tijdens het sportspreekuur kijken we naar je blessure en geven we deskundig advies. In overleg met jou informeren we ook de sportverzorger en/of trainer. Bij een ernstige blessure kunnen we je adviseren om contact op te nemen met een huisarts. 

  Aanmelden voor het sportspreekuur is heel eenvoudig:

  • Het sportspreekuur is gratis voor leden van Robur et Velocitas.
  • Sportspreekuur ma t/m vr: stuur vóór 12:00 uur een mail naar sportspreekuur@houwerenruijs.nl. Je krijgt dan een afspraak voor diezelfde dag.
  • Na je aanmelding ontvang je van ons een mail terug. Daarin staat hoe laat je een afspraak hebt en bij welke (sport)fysiotherapeut