• In deze coronatijd is het ook voor Sinterklaas en zijn Pieten een moeilijke tijd. Om toch iets van de Sinterklaas-sfeer bij Robur terug te zien, mochten alle spelers van de WorldCup en JO8 afgelopen woensdag in hun pietenpak naar Robur komen. En ook voor de spelers van Jong Oranje was een extra training georganiseerd. Het was een mooi gezicht om al die spelertjes in hun pietenpakken met daaronder de voetbalschoenen op veld 1 te zien rondlopen.  

  En wat helemaal een verrassing was dat het laatste kwartier ineens Sinterklaasmuziek over het terrein van Robur was te horen en vanuit het niet ineens vier Pieten mee gingen voetballen. Heel spannend maar ook heel leuk. De spelertjes van de WorldCup en Jong Oranje genoten ervan om samen met de Pieten te voetballen. Eén van de Pieten liet zelfs een sliding zien!

  En alsof het nog niet genoeg was kregen alle voetballertjes een grote hand met strooigoed en een chocoladeletter bij de uitgang van het complex op weg naar de parkeerplaats waar de ouders stonden te wachten. 

  Namens alle spelertjes bedanken wij de Sinterklaas commissie en verder Ties, Hugo, Shaun en Carmen voor hun hulp. In het bijzonder danken we COOP Apeldoorn die alle lekkernijen beschikbaar hadden gesteld aan Sint en de Pieten. Zelfs zoveel dat we de overgebleven letters hebben aangeboden aan het personeel van Casa Bonita, die dat dankbaar in ontvangst hebben genomen. 

  Een mooie foto-impressie van Marcel Schreuder

   

   

  En bij CasaBonita waren ze ook blij met de chocoladeletters van Robur et Velocitas