• TOERNOOIEN 

  Bedoeling is dat op deze pagina de toernooien worden vermeld waar teams zich voor kunnen aanmelden. Helaas hebben we op dit moment niemand die de coordinatie hierover oppakt. Heb je interesse en gelegenheid om dit op te pakken, meld je dan aan bij info@roburetvelocitas.nl.

  Overzicht Jeugdtoernooien dit seizoen

  Dit zijn de toernooien waar Robur et Velocitas jeugdteams aan kunnen deelnemen.

  Voetbalverenigingen die Robur et Velocitas jeugdteams uitnodigen om deel te nemen aan hun jeugdtoernooi staan in de sheet, ontbreekt een toernooi en je hebt je team al aangemeld laat het ons dan ook weten.

  Wil je een toernooi voor je team zoeken dat kan met behulp van de filters.  Indien niet mogelijk om te filteren kan je de sheet downloaden en in bv Excel bekijken.

  De filter geven de mogelijkheid om per leeftijd ook naar de beschikbare niveaus te kijken. Het is niet handig om een 5e of 4e klasse team op een toernooi voor 2e klasse in te schrijven.

  Inschrijven gaat als volgt:

  Heb je als team interesse in een toernooi, laat het de organisator van het  Jeugdtoernooien weten via een e-mailbericht met een cc aan toernooien@roburetvelocitas . Indien er kosten aan verbonden zijn hou er dan rekening mee dat deze voor het team zijn. Krijg je updates of andere meldingen geef het dan ook door aan onderstaand mailadres.

  Heb je vragen, stel ze gerust. 

  Coördinator Jeugdtoernooien (Jeugdcommissie Robur et Velocitas)

  <VACATURE>

  @: toernooien@roburetvelocitas.nl