• Tijdens de prijsuitreiking van het 'Robur et Velocitas Van Reekum Wintertoernooi’ hebben hoofdtrainer Djordi van der Hoop en assistent-trainer Stephan Panman hun contract met twee seizoenen verlengd. Djordi en Stephan zijn allebei bezig aan hun eerste seizoen bij Robur et Velocitas. Na 11 wedstrijden staat het eerste elftal op de tweede plek in de 3de Klasse B. Ook is het elftal nog actief in de beker. Iedereen is erg benieuwd wat het komend halfjaar gaat brengen. Het zal voor Robur et Velocitas het laatste gedeelte zijn op de zondag. Vanaf seizoen 2024/2025 zal het eerste elftal uit gaan komen op de zaterdag.

    De combinatie van de personen Djordi en Stephan is een mooie mix. Djordi is een jonge bevlogen hoofdtrainer, Stephan zorgt met zijn ervaring en karakter voor rust. Daarnaast is Stephan een Roburiaan en bewaakt hij daarmee de cultuur van de club.

    Ondersteuner hoofdbestuur technische zaken Ewald de Boer: ‘Wij zijn enorm blij dat wij met Djordi en Stephan het contract met twee jaar hebben kunnen verlengen. De ontwikkeling van het team het afgelopen half jaar met daarbij de ontwikkeling bij zowel oudere als jongere spelers heeft bij ons de doorslag gegeven om de contracten met twee jaar te verlengen. Wij zijn er ook trots op dat enkele eigen opgeleide jeugdspelers ingepast zijn in het elftal en dat een aantal anderen daar steeds dichterbij komt. Djordi, Stephan en de andere stafleden hebben daar een voorname rol in.’