• Van Reekum Wintertoernooi 2019

   

   

   

  Uitslagen 10 jan.:

  AGOVV - VIOS Vaassen  4-0

  Robur   - Apeld. Boys  1-3

   

  Finales zaterdag 12 jan.:

  1e/2e plaats veld 1 om 16.00 uur:

  Apeld. Boys - AGOVV 

  3e/4e plaats veld 2 om 16.00 uur: 

  Robur - VIOS Vaassen

   

  Robur van Reekum Wintertoernooi 2019

   

  Na jarenlang aan het begin van het nieuwe seizoen het Van Reekum Zomertoernooi te hebben georganiseerd, hebben wij in 2016 in samenspraak met de naamgevers van dit evenement besloten om dit toernooi nu tijdens de winterstop te houden. Heel toepasselijk is daar dan ook de naam Robur Van Reekum Wintertoernooi aan gegeven. Het eerste jaar werden we na vele sneeuwloze jaren overvallen door een dik pak sneeuw waardoor de tweede toernooidag helaas niet heeft kunnen plaatsvinden. Afgelopen jaar hebben we echter kunnen genieten van een heel mooi en spannend toernooi met vier teams die op het scherpst van de snede hebben gestreden.

   

  De wedstrijden van het Robur Van Reekum Wintertoernooi 2019 worden gespeeld op donderdag 10 januari en zaterdag 12 januari 2019. Als deelnemers verwelkomen we net als vorig jaar VIOS Vaassen en onze aloude concurrent AGOVV. Nieuw deze keer is Apeldoornse Boys, met oud Roburiaan Danny Dassen als trainer. En uiteraard ook Robur et Velocitas 1882. We zijn heel erg blij met de toezeggingen van deze toonaangevende verenigingen.

   

  Op donderdagavond 10 januari om 19.00 uur zal door loting worden beslist welke ploegen die dag tegen elkaar uitkomen. De loting zal worden verricht door de naamgevers van het toernooi de familie van Reekum. De winnaars van de wedstrijden op donderdag zullen op zaterdag tegen elkaar uitkomen en strijden om de toernooiwinst, de verliezers zullen op zaterdag strijden om plaats 3 en 4.

   

  Aanvangstijd van beide wedstrijden op donderdag 10 januari is 20.00 uur en op zaterdag 12 januari om 16.00 uur. Er zal gespeeld worden op de 2 kunstgrasvelden en volgens de gebruikelijke KNVB-regels. Indien er na afloop van een wedstrijd een gelijke stand is, zal direct worden overgegaan tot het nemen van strafschoppen, om op die manier een winnaar vast te kunnen stellen. Alle wedstrijden zullen worden geleid door een arbitraal trio dat wordt gevormd door leden van de Apeldoornse scheidsrechtersvereniging.

   

  Aansluitend op de wedstrijden op zaterdag zal er voor alle deelnemende teams + begeleiding een winterse maaltijd worden geserveerd in ons clubhuis, waar tevens de prijsuitreiking plaats zal vinden. Daarna zal onze huis-DJ  de sfeer komen verhogen en is er onder het genot van een drankje nog gelegenheid om na te praten. Om 23.00 uur sluiten we dan een hopelijk succesvol evenement af.

   

  Wij zien u graag allen op 10 en 12 januari en met deze derde editie van het Robur Van Reekum Wintertoernooi hopen we een langdurige traditie in te zetten.

   

  Namens Robur et Velocitas en de familie van Reekum,

  Met sportieve groet,

   

  Bestuur AV&CV Robur et Velocitas