• De crematie zal woensdag 24 november in besloten kring plaatsvinden op begraafplaats Heidehof.

    Geheel onverwacht is Wouter (Wout) Meijer afgelopen week overleden. Wouter was onlangs weer enthousiast begonnen als assistent bij de training van de WorldCup. Wouter Meijer was een voetbaldier in hart en nieren. Jarenlang heeft hij op hoog niveau gespeeld bij Robur en andere verenigingen. Tot hoge leeftijd speelde hij als vaste waarde in het tweede team van Robur.

    Ook in de zaal heeft hij jarenlang gevoetbald. Als promotor van het zaalvoetbal organiseerde Wouter jarenlang namens de Apeldoornse Voetbal Federatie de strijd om de Apeldoorn Cup in de zaal voor pupillen. Al tijdens zijn actieve periode was Wouter actief als trainer, ook bij talloze verenigingen zoals Groen Wit’62 waar hij jarenlang de pupillen trainde. Want de voorkeur van Wout ging uit naar het trainen van de jeugd. En ook het trainen van de dames, wat Wout ook jaren gedaan heeft.

    Bij Robur heeft Wouter jarenlang de WorldCup-trainingen georganiseerd, vaak nog naast het trainen van “zijn eigen” team zoals afgelopen jaar de JO19-2 samen met Jamshed Payam.

    Met een minuut stilte hebben we bij Robur et Velocitas afscheid genomen van Wouter Meijer, zoals gezegd een voetbaldier in hart en nieren.