• Robur et Velocitas Kledingplan Jeugd

  Reglement kledingplan ingaande augustus 2023.

  Deelname aan het kledingplan is voor ieder jeugdlid verplicht. Ook de meeste seniorenteams doen mee met het kledingplan. Uiteindelijk zal het kledingplan voor alle leden gelden .

  Kosten voor het kledingplan

  World Cup: De kosten voor WorldCup-spelers bedragen voor seizoen 2023-2024 € 12,50. Hiervoor krijgt een speler een Worldcup shirt en -broek in bruikleen. Deze worden per team beheerd.

  Overige leden: De kosten voor de overige leden bedragen € 25. Hiervoor krijgt een speler een presentatiepak, een inloopshirt, en een wedstrijdtenue in bruikleen. Bij eerste aanschaf krijgt een lid ook eenmalig een paar Robur-wedstrijdkousen gratis. Het inloop shirt kan tevens dienst doen als reservetenue.

  De kosten voor het kledingplan worden ieder jaar opnieuw vastgesteld. Deze kosten worden aan het begin van ieder seizoen automatisch geïnd. Hiervoor tekent de wettelijke vertegenwoordiger van ieder lid een machtigingsformulier. Dit is het zelfde machtigingsformulier als voor de contributie.

  Gebruik kleding

  Presentatiepak en inloopshirt: Het presentatiepak is niet bestemd om in te trainen. Een lid kan naar de winkel van 11 TEAMSPORTS om een presentatiepak aan te laten meten. Indien het presentatiepak gereed ligt in de winkel, kan het lid het presentatiepak daar afhalen.

  De levensduur van het presentatiepak is vier jaar. Als blijkt dat een lid uit het presentatiepak is gegroeid en het pak is nog in goede staat, dan kan het pak gratis worden omgeruild bij 11TEAMSPORTS voor een betere maat. Als het presentatiepak is beschadigd of is kwijtgeraakt, dan moet het pak op eigen kosten worden vervangen.

  Na vier jaar is het presentatiepak eigendom van de drager.

  Inleveren kleding bij opzeggen lidmaatschap

  Indien een lid opzegt bij Robur, dient het presentatiepak en inloopshirt te worden ingeleverd bij 11TEAMSPORTS aan de Stationsstraat. Zonder inleveren presentatiepak en inloopshirt (en volledig betalen van de contributie) is overschrijving naar een andere vereniging niet mogelijk.

  Wedstrijdkleding: De wedstrijdkleding wordt verstrekt per team. Aan het begin van het seizoen regelt de Commissie Materialen dat ieder team via de leider een teamtas krijgt met daarin het benodigde aantal wedstrijdtenues voor keeper en spelers en verder twee windjacks voor de leider en grensrechter. Het is de bedoeling dat alle tenues centraal worden gewassen. Ook is het de verantwoordelijkheid van het team om er voor te zorgen dat alles compleet blijft. Tel dus altijd zowel direct na de wedstrijd bij het innemen van de tenues als bij het wassen of alles compleet is. Ontbreekt er iets, doe dan gelijk navraag binnen het team of iemand per ongeluk wat mee naar huis heeft genomen. Aan het einde van het seizoen dient de teamtas weer compleet worden ingeleverd.

  Door zuinig te zijn op alle kleding, kunnen we de kosten van het kledingplan zo laag mogelijk houden.

   

  Commissie Materialen

  materialen@roburetvelocitas.nl